Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NYTT ÅR & NYA LÖFTEN

Namn___löst-1

Året 2016 har endast två dagar kvar att leva och utan att låta allt för dramatisk så ska det faktiskt bli ganska så skönt att skriva ”The End” på just det här årets bok. Det har varit ett otroligt intensivt år med fler resedestinationer än vad jag trodde var möjligt att klämma in. Året kickade igång i Curacao och solsemester med K, följt utav plåtning i Nice, tjej-weekend med mamma och syster i Paris, Barcelona med K, tillbaka till Nice med tjejerna, Antibes, New York, Barcelona igen & sedan en sista tur till New York. (Tack Instagram för remindern). Och hur härligt det än må vara att resa så lärde jag mig att för mycket av någonting tar bort den goda smaken. Men jag är tacksam över allt jag fått uppleva, och framför allt lärt mig det här året.

uns___pecified (kopia)

Förra årets nyårslöfte höll jag inte. Jag hade som mål att skaffa mig ett riktigt intresse som jag tog på allvar. Jag hade som vision att gå en målar- eller skruvarkurs och ta tag i det en gång för alla. Men man får inte vara för hård mot sig själv, jag skriver upp det på listan för 2017 istället. Och här är resten utav mina löften, som jag verkligen ska försöka att infria!

– Äta mindre kött (max två dagar/veckan).

– Säga upp mitt gymkort. Det ger mig bara ångest, så nu blir det träning i form utav badminton & powerwalks. Träning ska vara kul! 

– Lyssna mer på mig själv & blir lite mer ego ibland.

– 2017 är året då min hy blev p e r f e k t. Och tack vare Dermalogica är jag riktigt nära! Hyn är bättre än på 10 år.

– Lära mig att använda en ”rustning” mot det dåliga som inte gör mig gott.

– Gå en kurs! 

– Spendera så mycket tid och energi jag bara orkar åt vårt fina torp som vi blev ägare till i våras. Där får jag så mycket inspiration och lugn <3

Sedan har jag en punkt till, men den låter jag vara lite hemlig tills jag vet hur det blir.

Så, TACK 2016 för ännu ett år tillsammans med min älskade familj, pojkvän & fina vänner. Bring me 2017! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Tack så SJUKT mycket för att du tog dig tid och läste vår blogg!!

  E&R 2017-01-04 14:47:02 http://nouw.com/emmaronjas
  Svara
 • Tack- målen inspirerade mig till att själv fundera över mina mål för 2017.
  Om du vill ha tips på vegetariska recept så skriv det i bloggen så kommer jag gärna med lite idéer 🙂 vegetarian sedan 12 år.

  Linda 2016-12-29 19:08:24
  Svara
Emelie Wikströms webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind