Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VINN PRODUKTER FRÅN DERMALOGICA

demalogica

Jag berättade för längesedan att jag tidigare lidit utav dålig hy, men att det i våras äntligen blev bra. Och det var efter hudterapeutens rådan om Dermalogicas produkter som jag blev fast. Så nu är jag så himla glad över att få tävla ut det här lyxiga kitet till någon av er på min Instagram! Och det ni vinner är:

Intensive moisture balance som är en helt magisk och mjuk ansiktskräm som jag använder varje morgon och kväll. Den känns verkligen så lyxig som den är! Hydrablur primer ger huden en naturligt jämn och len yta och är perfekt som bas under sminket. Och sedan den bästa av dem alla: oljan! Jag har blivit lite smått beroende sedan jag fått så mycket komplimanger för gloooowet i min hy. Jag blandar Phyto replenish oil tillsammans med ansiktscremen innan sminket. 

dermalogica_

Sponsrat inlägg.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Emelie Wikströms webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind